top of page
IMG_2333.JPG

MAGAZINE

 & KALENDER

Een open en eerlijk magazine XL voor lezers die paarden(welzijn) belangrijk vinden en niet bang zijn om iets meer in de materie te duiken.
‘Kennis is macht, maar kennis
delen is kracht’.
 
Net zoals bij alles wat wij doen zullen wij ook hier kijken vanuit het paard, zonder de mens te vergeten. Wij geloven dat het belangrijk is voor paardenliefhebbers om informatie tot hun beschikking te hebben zodat zij EIGEN bewuste keuzes kunnen maken. Het is niet onze bedoeling lezers te vertellen wat goed of fout is maar wij willen graag verschillende kanten belichten, de voor- en nadelen weergeven en waar mogelijk de feiten benoemen. Men kan dan zelf doordachte keuzes maken in het belang van het welzijn van hun paard.
Augustus.jpg
Naamloos2.png
Met wie gaan wij dit doen?
Vanuit een van onze kern principes: “Samen staan wij sterk”, zal dit tijdschrift XL geschreven worden door verschillende professionals, paardenliefhebbers en uiteraard Equine Visions. Wij zoeken gepassioneerde mensen die wat te vertellen hebben en die graag hun steentje willen bijdragen aan een betere paardenwelzijn. Wil je ook meedoen, meld je dan aan.
Hoe gaan wij dit doen?
De meeste tijdschriften verschijnen meerdere malen per jaar en blijven de artikelen in onze visie te oppervlakkig en er is vaak maar een kant belicht. Wij gaan dit anders doen! Met een mega grote editie willen wij de Equine Visions - Magazine XL uitbrengen, met minimaal 12 artikelen. Elke editie zal dan ook niet te vergelijken zijn met wat je gewend bent van een tijdschrift. Wij bieden ieder jaar een ‘boek’ aan met een thema. Wij zullen de aftrap doen met een thema dat niet alleen dicht bij ons hart ligt maar volgens ons ook altijd de prioriteit moet zijn voor paardenwelzijn -> Huisvesting.
Door alles gebundeld te hebben hopen wij dat men hierdoor ook makkelijk onderwerpen terug kan vinden en altijd informatie voorhanden heeft. Wij streven ernaar om voor iedereen een ware opslagplaats voor paardenkennis te creëren.
Elk jaar zullen wij ook een paardenvriendelijke kalender uitgeven met prachtige paardenfoto’s. Alle foto's zijn gemaakt op paardvriendelijke locaties waar te alle tijden wordt voldaan aan de basis behoeften van een paard. Het is voor iedereen optioneel om beiden of een van beide te kopen.

 
IMG_6308 (2).JPG
IMG_0439.JPG
bottom of page