top of page
IMG_6557 (2).JPG

BIJEENKOMSTEN

Wij als Equine Visions geloven erin dat er een basisnorm moet komen voor een paardwaardig bestaan. Wij geloven dat dit enkel kan als paarden worden gehuisvest in omgevingen waar ten alle tijden wordt voldaan aan hun basisbehoeften:

 

Onbeperkt sociaal contact
 

Onbeperkt bewegingsvrijheid
 

Onbeperkt ruwvoer

Wij willen graag mensen helpen die geïnteresseerd zijn om meer te weten over deze stelling en/of het met deze stelling eens zijn. Ik wil graag een omgeving creëren waar jullie je wel allemaal vrij voelen om te durven staan voor waar wij samen in geloven.

 

Het lijkt mij ontzettend leuk om jullie allemaal echt te ontmoeten. En nu komt dan de ‘hoe’ vraag! Het idee is om door het hele land meerdere locaties te hebben waar wij met zijn allen samen kunnen komen en vrij kunnen spreken en iedereen alles mag vragen. Dus ook de mensen die voor deze stelling openstaan en interesse hebben om meer hierover te weten, voel je welkom!

AFGELOPEN BIJEENKOMSTEN

Inmiddels hebben er al een paar bijeenkomsten plaatsgevonden. Hieronder lees je per bijeenkomst een kort verslag: 

Bijeenkomst Ottersum bij LD Hoefverzorging


Bijeenkomst Uddel bij Paarden Pension Buitenkans

 

Bijeenkomst Rinsumageest bij Femke Dölle Horsemanship en Freestyle

AANKOMENDE BIJEENKOMSTEN

Momenteel staan er geen bijeenkomsten in de planning. Mocht je een bijeenkomst bij jou in de buurt willen organiseren, neem dan contact met ons op!

bottom of page