top of page
Original2.png

MAGAZINE & KALENDER

OVER DE MAGAZINES

Net zoals bij alles wat wij doen zullen wij ook hier kijken vanuit het paard, zonder de mens te vergeten. Wij geloven dat het belangrijk is voor paardenliefhebbers om informatie tot hun beschikking te hebben zodat zij EIGEN bewuste keuzes kunnen maken. Het is niet onze bedoeling lezers te vertellen wat goed of fout is maar wij willen graag verschillende kanten belichten, de voor- en nadelen weergeven en waar mogelijk de feiten benoemen. Men kan dan zelf doordachte keuzes maken in het belang van het welzijn van hun paard.

Het magazine is bedoeld voor iedereen die van paarden houdt en meer wilt weten over deze prachtige wezens.

Met als hoofdonderwerp van deze editie: huisvesting en het houden van paarden. Verschillende schrijvers met een groot hart voor paarden hebben een bijdrage geleverd. Het is een mooi naslagwerk  en een bron van inspiratie voor iedereen die (van) paarden houdt.

Het eerste & tweede deel van het magazine is nu te koop bij meerdere geweldig leuke webshops! Het eerste deel gaat over wat zijn paarden en wat hebben zij nodig. Dit zijn algemene, inleidende artikelen over het wezen paard zonder in te gaan​ op hoe je dit dan kunt realiseren in hun huisvesting en waar je op moet letten. De verdieping zal later te vinden zijn in de volgende drie delen. ​

Wij vinden het belangrijk dat basisinformatie toegankelijk is voor iedereen. Hoe meer mensen zich inlezen over paarden en wat zij nodig hebben, hoe meer paarden beter begrepen zullen worden. 

Cover deel 1.png
Deel 2 cover.png

Een verjaardagskalender waar paarden in de hoofdrol staan. Elke maand heeft een prachtige foto van een paard. Alle foto's zijn genomen door Equine Visions en op PP Buitenkans. Deze kalender kenmerkt zich niet enkel door mooie foto's maar ook omdat hij 100% paardvriendelijk is. 

MEER INFORMATIE

OVER DE KALENDER

20220829_080317 bewerkt.jpg
  • Facebook Vanuit het Paard
  • Instagram
Quest goed.jpg
bottom of page