top of page
Original2.png

MAGAZINE & KALENDER

OVER DE MAGAZINES

Zoals met al onze inspanningen, richten we ons ook hier op een perspectief dat het paard centraal stelt, zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. We zijn ervan overtuigd dat het van essentieel belang is voor liefhebbers van paarden om toegang te hebben tot informatie, zodat zij bewuste keuzes kunnen maken die bij hen passen. Ons doel is niet om lezers te dicteren wat juist of fout is, maar om verschillende standpunten te belichten, de voordelen en nadelen te benadrukken, en waar mogelijk de feiten aan te reiken. Op die manier kunnen individuen weloverwogen beslissingen nemen die het welzijn van hun paarden bevorderen.

Dit magazine is in het leven geroepen voor eenieder die een diepe genegenheid koestert voor paarden en meer wil ontdekken over deze majestueuze wezens.

In deze editie staat de huisvesting van paarden centraal, tezamen met het verzorgen ervan. Verscheidene gepassioneerde auteurs die een warm hart hebben voor paarden, hebben hun expertise gedeeld. Dit vormt niet alleen een waardevolle naslagbron, maar tevens een bron van inspiratie voor eenieder die een liefdevolle band heeft met paarden.

De eerste, tweede en derde delen van het magazine zijn momenteel verkrijgbaar bij Vanuit het Paard en diverse prachtige webshops.

 

Het eerste deel bespreekt de essentie van paarden en hun behoeften. Hierin worden algemene, introductieve artikelen gepresenteerd die het wezen van het paard belichten, zonder diep in te gaan op de praktische aspecten van huisvesting en aandachtspunten daarbij. Meer diepgaande informatie worden in de volgende delen behandeld.

We vinden het van groot belang dat basisinformatie voor iedereen toegankelijk is. Hoe meer mensen zich verdiepen in paarden en hun behoeften, des te beter zullen paarden begrepen worden door de samenleving als geheel

Cover deel 1.png
Deel 2 cover.png

Een verjaardagskalender waar paarden in de hoofdrol staan. Elke maand heeft een prachtige foto van een paard. Alle foto's zijn genomen door Equine Visions en op PP Buitenkans. Deze kalender kenmerkt zich niet enkel door mooie foto's maar ook omdat hij 100% paardvriendelijk is.

MEER INFORMATIE

OVER DE KALENDER

20220829_080317 bewerkt.jpg
  • Facebook Vanuit het Paard
  • Instagram
Quest goed.jpg
bottom of page