top of page
IMG_5937 (2).JPG

MISSIE

Equine Visions heeft een missie: mensen aanmoedigen om stil te staan bij het welzijn van paarden. Wat mij uniek maakt, is mijn bijzondere benadering die door de ogen van het paard kijkt, terwijl ik tegelijkertijd de menselijke dimensie niet uit het oog verliezen.

Kennis is macht maar kennis
delen is kracht. 

Mijn missie gaat verder dan enkel wensen: ik zet mij in om ervoor te zorgen dat elke paard een leven van waardigheid ervaart. Dit houdt voortdurend rekening met de kernvoorwaarden die de pure essentie van 'paard zijn' definiëren. Ik geloof oprecht dat elke paardeneigenaar een diepe band voelt met deze majestueuze dieren en streeft naar het allerbeste voor hen. In de wereld van de paarden kunnen traditionele praktijken en diepgewortelde mentaliteiten blijven voortbestaan. Mijn streven is om deze patronen te doorbreken door toegankelijke inzichten te verschaffen, waardoor individuen geïnformeerde keuzes kunnen maken met betrekking tot het welzijn van paarden.

Ik ben mij bewust dat onze paarden niet langer hun natuurlijke habitats wonen en zijn gevormd door doelgerichte fokpraktijken. Toch blijven paarden dicht bij hun natuur, veel meer als de mens. Een paard kan in vele omstandigheden leven indien deze voldoende eten en drinken heeft, maar is hij dan ook gelukkig? Als voor jou het emotionele en psychologische welzijn van jouw geliefde viervoeter even belangrijk als hun fysieke gezondheid, dan ben je bij mij aan het juist adres.

Ik nodig je van harte uit om samen met mij op een ontdekkingsreis te gaan. Samen kunnen we een harmonieuze ruimte creëren waarin het perspectief van het paard op een diepgaande manier samenvloeit met de ambities van de mens.

Het beste van beide werelden 
samenvoegen in één.

bottom of page