top of page
IMG_6508.JPG

MISSIE

Equine Visions wilt mensen inspireren om na te denken over paarden(welzijn). Wij kenmerken ons door te kijken vanuit het perspectief van een paard zonder de mens uit het oog te verliezen.

Kennis is macht maar kennis

delen is kracht. 

Onze missie is om te zorgen dat alle paarden een (paard)waardig bestaan hebben en dat er ten alle tijden rekening wordt gehouden met de kernvoorwaarden die het wezen ‘paard’ maken. Wij geloven dat iedereen veel van zijn paard houdt en het beste voor zijn paard wilt. In de paardenwereld heerst nog veel tradities en hokjes mentaliteit en wij doorbreken dit door middel van informatie beschikbaar te stellen zodat men EIGEN bewuste keuzes kan maken ten aanzien van paarden(welzijn).

Wij houden rekening met het feit dat onze paarden niet meer in de natuur (kunnen) leven en anders gefokt zijn. Een paard kan in vele omstandigheden leven indien deze voldoende eten en drinken heeft, maar is hij dan ook gelukkig? Voor vele paardeneigenaren is het ook belangrijk dat hun geliefde viervoeter zowel fysiek als psychisch gezond is. 

Het beste van beide werelden 

samenvoegen in één.

Equine Visions stelt het paard altijd voorop maar wij vergeten de ruiter zeker niet. Wij vinden het belangrijk dat de band tussen paard en ruiter zich kan ontwikkelen. 

 

Wat heeft een paard altijd nodig voor bo
bottom of page