top of page
equine visions paarden natuur paardvriendelijke huisvesting

DE

KLANTEN


NIETS MIS MET EEN BEETJE COMFORT

Equine Visions streeft niet enkel het geluk en gezondheid na van het paard, maar ook van een tevreden eigenaar. Ik als paardeneigenaren geloof dat er niets mis is met goede faciliteiten om je paard(en) te kunnen trainen en of te verzorgen. Ook geloof ik dat het belangrijk is om een fijne omgeving te creëren voor de klanten aangezien die met grote regelmaat aanwezig zijn.

 

Wij zien momenteel in Nederland vaak twee uitersten:

 

  1. Geen onbeperkte keuzevrijheid voor het paard, maar wel prachtige faciliteiten voor de ruiter. Bijvoorbeeld: een binnenbak, all weather verlichte buitenbak, verwarmde kantine, binnen poets/wasplaats, solarium, etc..
     

  2. Wel onbeperkte keuzevrijheid voor het paard, maar geen faciliteiten voor de ruiter. Bijvoorbeeld geen rijbak, geen binnen poets/wasplaats, geen warm water, geen verlichting, etc..


Equine Visions is ervan overtuigd dat één het ander niet uit hoeft te sluiten. De minimale voorzieningen voor de klanten vinden wij:

 

  • Verlichte buitenrijbak met goede bodem

  • Binnen poetsplaats(en)

  • Wasplaats met warm water

  • Ruime afsluitbare zadelkasten

 

Mocht jouw stal tot één van de uitersten behoren en ben je nieuwsgierig naar welke mogelijkheden er zijn om een betere omgeving voor jou als klant of jouw paard te creëren? Neem dan contact met mij op en vraag naar mogelijkheden.

paddock paradise equine visions paarden paardvriendelijke huisvesting
bottom of page