top of page

Time is TBD

|

Location is TBD

Bijeenkomst 'Out of the Box' (1)

Het is geen paardwaardig bestaan als er niet wordt voldaan aan de basis behoeften van een paard. Meld je aan als je ook een keer met gelijkgestemde om de tafel wilt zitten!

Registration is Closed
See other events
Bijeenkomst 'Out of the Box' (1)
Bijeenkomst 'Out of the Box' (1)

Tijd en locatie

Time is TBD

Location is TBD

Over het evenement

Wij als Equine Visions geloven erin dat er een basisnorm moet komen voor een paardwaardig bestaan. Wij geloven dat dit enkel kan als paarden worden gehuisvest in omgevingen waar ten alle tijden wordt voldaan aan hun basisbehoeften:

- Onbeperkt sociaal contact

- Onbeperkt bewegingsvrijheid

- Onbeperkt ruwvoer

Veel mensen zijn het met deze stelling eens maar durven er niet (publiekelijk) voor uit te komen. Sommigen hebben thuis geen echte steun van hun familie en vrienden waar de traditionele wijze van paardenhouderij nog heerst en weten ze niet goed hoe ze de stap moeten maken naar een paardvriendelijker huisvesting. Bang om mensen tegen de schenen te schoppen, om vrienden kwijt te raken of om alleen maar te verzanden in discussies.

Wij willen graag mensen helpen die geïnteresseerd zijn om meer te weten over deze stelling en/of het met deze stelling eens zijn. Ik wil graag een omgeving creëren waar jullie je wel allemaal vrij voelen om te durven staan voor waar wij samen in geloven.

Ik wil ook graag professionals ontmoeten die wel de basisbehoeften van hun paarden ten alle tijden op orde hebben en jullie steunen! Ik wil ook mensen helpen die het wel helemaal met ons eens zijn maar gewoonweg niet weten hoe ze dit kunnen realiseren. Ook mensen zonder paarden die hier volledig achter staan zijn van harte welkom!

Het lijkt mij ontzettend leuk om jullie allemaal echt te ontmoeten. En nu komt dan de ‘hoe’ vraag! Het idee is om door het hele land meerdere locaties te hebben waar wij met zijn allen samen kunnen komen en vrij kunnen spreken en iedereen alles mag vragen. Dus ook de mensen die voor deze stelling openstaan en interesse hebben om meer hierover te weten, voel je welkom!

Mocht je interesse hebben dan kun je je vrijblijvend aanmelden. Om zo goed mogelijk in kaart te brengen hoe, wat en wanneer, stellen wij jullie een aantal korte vragen.

Deel dit evenement

bottom of page