LEZINGEN

Equine Visions wil graag mensen inspireren om op een leuke manier meer kennis op te doen omtrent paarden en welzijn. Dit willen wij doen door het aanbieden van lezingen waarin deelnemers gemotiveerd worden om mee te doen. 

INTERACTIEVE LEZING

Bij Equine Visions worden er geen standaard lezingen gegeven. De opzet is dat de lezer een inleiding geeft over het onderwerp en dat de deelnemers verder beïnvloeden welke informatie er verstrekt zal worden doormiddel van vragen en deelname. Zo wordt er mede door jou bepaalt welke informatie die avond aan orde komt. Hierdoor zal elke lezing uniek zijn en afhankelijk zijn van de inbreng van de deelnemers. De lezingen houden wij klein (max. 15 personen) zodat er voldoende mogelijkheid is voor vragen en interactie.

Dus let op, vol = vol!

 
LOCATIE

De lezingen zullen plaatsvinden bij Paarden Pension Buitenkans, centraal gelegen in Nederland, enkelen minuten van de snelweg (A1, afslag Kootwijk):
Meervelderweg 72
3888NK Uddel

TIJD EN KOSTEN

De lezingen zullen op verschillende dagen plaatsvinden maar altijd van 19:00 tot 21:00.
De kosten: € 15,- per lezing

AANKOMENDE LEZINGEN
 

 Sportmassage en
myofaciaal technieken
Door Balance by Touch
Dinsdag 6 augustus 2019

 

Wie houdt er nou niet van een goede massage? Niet alleen is het vaak lekker maar ook nog eens zeer nuttig voor de gezondheid van jouw lijf. Voor paarden geldt hetzelfde!
Tijdens deze lezing leer je meer over sportmassage en myofaciale technieken. Er wordt uitgelegd wat het is en waarom en wanneer het nodig zou kunnen zijn. Susan zal ook uitleg geven over hoe zij naar een paard kijkt, waar ze op let en hoe ze behandelt. Wij nemen die avond de theorie mee in de praktijk met een demo paard zodat jij een keer goed mee kan kijken door de ogen van een professional! Je verlaat de avond met wat nuttige tips die je thuis ook op je eigen paard kan toepassen. 

Wie is Balance by Touch?


Susan Speekenbrink is erkend paarden sportmasseur en is lid van het VPSN (Vereniging Paarden Sportmasseurs Nederland). Ze is ook opgeleid als myofaciaal equine therapist. Ze wilt graag haar jaren ervaringen delen met anderen voor de gezondheid van paarden!